Förändrats

Jag har själv förändrats mkt på alla sätt och vis genom åren som person, ridning, ALLT. Känner lixom inte att jag fortfarande att jag den personen jag var för ett år sedan, oh neeh! Jag är inte samma Tuuva som jag var för ett år sen. Har blivit starkare som person! Kunnat säga saker rakt som d är. Man själv väljer hur man är! Bara för att man ändrats som person så betyeder d ju inte att man inte är samma person.. Jag respekterar folk för den de är, inte för att de ger mej saker osv. FÖR DEN DE ÄR! Punkt slut på d. Alla förändras ju, kort elle lång, äldre, yngre. alla!!

Sjukhuset

Vart på sjukhuset o gick till röntgen avdelningen. Där de tog bildena, fick vänta typ 2 timmar innan jag fick veta hure såg ut! Jag behövde inte opperaras:D Kul d. Jag fick ny gips som var grön oxå;) Så då får jag vänta i 4 veckor innan jag får bada osv. Ungefär vid skolstart dårå.. en bild från när jag var på röntgen;

När man tittar tillbaka..


sola time!


sol = sola

Yao.. E på "sommarbyn" och chillar. Har nyss pysslat lite! Ska snart hem o sola, häligt väder kan man ju inte missa;) har läst nå bloggar osv. E ju så hilma handikappad känns d som jag kan lixom inte göra ngt:/ me sen blire bättre! Hoppas att allt är bra me er..

dagens me

linne; kappahl shorts; England

we are 2 friends


mm


veckans blogg:)

Nu kör jag på en veckans blogg tävling, allt du behöver göra är att skriva "jag är med" så äru me;) Drar 3 vinnare nästa lördag! Håll tummarna att d e just du som vinner. Klara, färdiga, KÖÖÖÖR!!!

Fick mej glad:)

Jo, Kosmin! Vart ner till honom, borstat, gosat, pysslat och GODIS ofc;) Me han fick mej iaf riktigt glad:) Killen. Så då vart jag lite sugen på att skriva d.. har inte varit hos honom på länge och jag har ju fortfaeande en andvändba arm så! Har saknat honom otroligt mkt<3 Han typ somnade nästan när jag borstade honom<33 Sötnosen

akuten

Igår var jag och Matilda ute och red, jag red Troj och hon red Movis! Vi galopperade på en åker och då drog troj ner huvudet och skulle beta och bockade sammtidigt. Då ramlade jag av och landade på armbågen och har nu brutit den:/ Så här sitter man me banage runt hela armen och kan inte göra så mycket!! Kan inte rida eller bada, d som gör sommarn så roligt.. men sola kan man ju alltid göra;) Har övrigt inte gjort så mycket idag utom legat på soffan me en massa kuddar och sånt. Sen kom Matilda och hennes mamma förbi en sväng och gav mej lite böcker, godis och en tidning<3 Taaaaaaaack!! Så ska typ bara chilla och så;) Hoppas att ni får en bra dag..

Drar till Troj nu;)

Yao.. drar till Troj nu (min sommar häst i Lagbo). Ska bli kul och ska försöka uppdatera därifrån!

Blogg.se dampar!!

Blogg.se har typ dampat hela dan! Därför har jjag inte kunnat blogg någonting idag då så:/ Lixom hela tiden.. Imon blire att åka till Troj (min sommar häst i Lagbo!) Så ställa klockan på 8.00;) Så att jag hinner blogga lite och fixa lite mat som jag ska ha me mej till stallet.

Hos min goa Freyah

Aa har vart här nästan hela Dan efter att ha vart på hennes mormors begravning. Så därför har d inte varit så jättebra update:/ sry för den lixom, haha;) men inom blire Troj (min sommar häst i Lagbo) kul d! Så kanske hinner jag göra ett par till inlägg ikväll elr nå:) men nu måste jag gå, puss påer söta!!

hos goa Freyah


hos goa Freyah


hos goa Freyah

Aa imon blire Troj (min sommar häst på Lagbo). Kommer att bli kul.. Yao;)

Mäh da Freyah;)

Cha... Nu e jag hos min goa Freyah. Har vart här typ hela dagen efter hennes mormors begravning. Har vart me en massa folk och ätit gott! Nu är mamma och pappa på Ikea och ska handla lite saker därifrån!! Så då får jag vara me Freyah en stund.. Har inte varit nå bra uppdattering idag ALLS, jag vet. Men så blire ibland och det fårni ta;) Imon blire till Lagbo, ska ha Troj som sommar häst:) Sköta mest och så. Så kanske hinner jag blogga lite mer ikväll<3

Zzzzzzz....

Sover typ fortfarande! Neeh men e rätt trött iaf. Låg i sängen en timme efter att jag hade vaknat, sååå trött.. Nu har jag bara kollat bloggar och statestiken! Den ligger rätt bra faktiskt. Så försök att hålla den uppe, snälla! Ska sprida bloggen lite oxå;) Hoppas att ni får en toppen dag.

Film:)

Ska snart titta på gamla filmer av när jag och min syrra va små:D Kommer bli kul d!

@ home in my dress


Världens finaste ponny!!


Vaken än?

D är jag iaf! Har sovit rätt gott men vaknade för ungefär en timme sen och ligger fortfarande och chillar, skönt:) Snart ska jag dra ut till stranden och ta ett morgon dopp. Sen efter d blire att åka hem tror jag! Kanske ska jag blogga lite extra nu när jag har vart lite dålig på updaten!! Men jag har rätt mkt att göra så vi får se vad som händer. Ska iaf försöka göra mitt bästa;) Hoppas att ni får en bra dag..

Åhhhh...

Asså verkligen så himla fin<3 Den dagen jag steg in i Lagbo Stall fastnade jag för Molly! D vart nå speciellt me henne. Jag gick in till henne, hennes ögon lyste så fint som mina gjorde när jag först såg denna underbara ponny<3 Hon var den finaste, snyggaste o snällaste ponny jag någonsin sett i hela mitt liv. För ungefär 1 och ett halvt år sen fick jag chansen att bli skötare på henne, lärde mej känna henne och vi utveklades mer och mer!! Jag har många gånger haft svårt som när jag inte kunde styra henne så bra.. Men min underbara ridlärare har hjälp mej mkt och d har blivit mkt bättre nu! Är så glad att fått träffa denna ponnyn och få vara skötare och allt på henne<3 Vi ska fortsätta kämpa och göra vårt bästa. På tävlingar har jag misslyckats, rivigt hinder och ramlat av, men jag ska fortsätta kämpa! Träning ger resultat. Molly är inte precis den lättaste ponnyn jag ridit men d är så bra för då måste man träna, träna och träna för att bli bättre och bättre o bättre;) Jag älskar henne mer än någon kan någonsin tro<3

way to da strand:)


Good morning sunshines<3

Har precis vaknat och ligger i sängen här;) Har läst nå bloggar en stund och tänkte nu blogga själv lite! Igår vare en grym dag, Köpte mina perfecta ridbyxor och min USA kudde:) Idag vet jag inte va det blir fakktiskt! Men bara chilla ett tag nu innan jag går upp;) men updaten vart ju usel igår asså! 2 inlägg:O Bad Tuuva. Haha men det ska bli bättre idag;)

Röda ridbyxor och USA kudde = like<33


Drar till bästa HÖÖKS snart!

Yapp.. snart ska jag till HÖÖKS och hämta mina röda ridbyxor:) D kommer bli FETT kul!! Då kommer jag att ha mina röda ridbyxor, pik'e tröjan och röda strumpor = SNYGGT!! Update ska vara rätt bra idag:)

Vart till da strand:)


To da beach:)

Nu blire da stranda;) Blir skönt, men tyvärr ingen sol! Kom fram nu sol för oss alla!! Bilder kommer;)

2 da beach soon!

Ahh.. Sååhäär häligt!! Da beach = me like. Älskar att sola, det är bland d bästa jag vet. Så snart blire det! Hoppas att solen kommer fram tills des såatt d blir skönt att både ligga och sola och bada lite.. Har precis ätit lite bulle och saft föro ladda lite inför badet. Tog med badminton kit så man kan ta det 2 da beach;) Helt underbart äre att vara på den standen! kommer bild.. I promise<33 Ska ni till stranden idag då??

Goin 2 moster;)

Kommer att bli kul:) ligga vid sjön och chilla<3 håller updaten uppe..

Skönt!

Har tvättat ansiktet me vatten, smörjt in me creme (stavning?), och noppat ögonbrynen;) Härligt vare! Men nu ska jag börja packa lite.. uppdaterar al day:)

Dagens

1. Fixa mej.. 2. Packa:) 3. Åka till min moster, påväg dit hämta nå kuddar till min säng (kommer bilder)! 4. Sola där och bada lite;) 5. Kanske blogga lite?? 6. Chilla och sen ta ett bad med ljus<3 Yes.. Det vart typ mina planer för idag! Statestiken ligger högt, TAAAAACK!! Men update kommer under dagen. Slänger in en bild på min hamster eftersom jag ska till henne idag (hon bor hos min moster)!

Dagens me;

Aa asså lite sent men sameshit;) Svart linne under; Cubus Grönt linne; Gina Tights;H&M Shorts; H&M

Hallu;)

Vart med Matilda så har därför inte skrivit! Ska till nå avskedsfest snart och update kommer, Inte jättemkt för man måste ju vara lite sossial (stavning?). Men slänger in nå inlägg ibland;)

Besökrekord!!!!

Ni e såhäääär bäst<3 Igår vare besökrekord, 29 läsare. Håll kvar så här! You readers make my day<33 Älskar er mkt. Det är ni som gör att bloggen är kvar.. om ni inte hade vart här och läst min blogg och jag inte skulle ha nå läsare så skulle bloggen vart ner för länge sen! Så ett STORT tack till er..<33

Grym dag, men nu så blire....

SOVA! .härlig och grym dag! Imon blire nå.. Venne vad riktigt men nå ska det bli;) kanske klickar jag hem lite grejjer från gina elr nå annat;) Ebay ska nog bli ett måste! Har redan köpt ett par ursygga Converse:D d kommer nog snart i posten... Och en härlig sommarklännig klickade jag oxå hem!! Allt kommer upp på bloggen när det har kommit hem;) hoppas att ni har haft d bra..

Nom nom..


HÖöKS levererar med;

Nyfikna? Bild kommer hemma;)

mot HÖÖKS nu..

Yes, nåra min. Så e vi där!

on mah way to the city

Aah;) är på väg till stan nu:) ska till IKEA och köpa nå. Sen ska jag till HÖÖKS:) Hare bra

hööks

Aa! Idag blire HÖÖKS! Vet inte vare blir men man hittar ju alltid nå;) Tror att det kanske blir en Borstiq borste men jag är inte helt säker än.. Kommer bilder senare:) Vart ner till Kosmin och morgon fodrade killen!

Myys = BIG LIKE!!


Snart bada..!

Ska snart bada i våran pool! Det känns skönt att inte alltid behöva åka nåstans! Visst äre kul att åka till andra ställen o bada men det äju skönt att bara kunna gå ut osso finns d! Kommer typ att bli superkallt men aa.. Kan ju ligga på min badmaddrass;) Fett nice!! Så vad har ni hittat pårå? KOMMENTERA!!

Följ mej;)

Följ mej gärna på Kik där jag heter; horseuuv Mailen; [email protected]

dagens

1. Va me syrran 2. Hjälpa mamma sortera lite saker 3. Hämta ett skåp till mitt rum 4. CHILLA 5. Good night;)

fodra hästarna, check

Nu har jag varit ner till Kosmin och hans bröder och fodrat snyggingarna! Riktigt fina varom, inte leriga alls typ;) Aja lite senare kommer dagens! Ska upp och fixa mej nu!

Fel!

Jag tycker att det är fel att de som har ".se" ska typ vara på ngt sätt bättre än andra bloggare med tex. "devote.se" eller liknande! Lixom varför? Det gör väl ingen skillnad igentligen.. Det är bara så jag tycker och tänker;) kommenterna just det ni tycker kring detta inlägg!

4ever alone..


Dagens

Freyah kommer vara här typ hela dagen! Vi ska väl hitta på ngt att göra efter frukosten.. Efter att vi hade vaknat spelade vi badminton en stund. Låg typ i sängen jättelänge och chattade på Kik! Alltså jag och Freyah! Var jättepigg när jag vaknade och sen när jag skulle upp blev jag dötrött!! Dagens me kommer sen, har inte hunnit ladda upp bilden på datorn än.

Ny dag:D

Ohh.. E super trött men ändå utvilad! Ska ut och spela badminton om en stund med Freyah;) kommer bli en rolig dag.. Update coming!

Fun day:)

Jag och Freyah har haft en jätterolig dag! Vi har spelat badminton och sprungit lite i vatten spridarn;) Sen åkte vi och köpte en glass var.. ikväll ska vi hjälpa mamma att fixa poolen, rengöra och så innan vi fyller den! Imon får vi se vad som görs!! Blire fint väder får vi se om man kanske åker och badar? Aja..

Trötting!

Ligger i sängen och bara chattar med vänner och försöker ladda lite energi inför då Freyah ska komma:) Tio över 1! Skönt att bara slappa! Känner att gårdagen drog på krafterna. Så update blire men inte så pigga inlägg! Haha:D

Freyah:)

Wooho:) Idag kommer Freyah och sover över hos mej! Det kommer att bli superkul. Hon kommer typ 1;) Så ska vi göra nå roligt.. innan dess ska jag hinna städa lite uppe på mitt rum och fixa mej! Kika gärna på hennes blogg: mydaysandmydreams.blogg.se!

Blev 1;a på världens bästa blogg<33

Jag blev 1;a på sweetmesweet.bloggplatsen.se "dagens blogg"! Asså att få en länk från hennes blogg e lixom för mej typ OMAHHGOD! Hennes blogg diggar jag verkligen till 1000% Hon kör sitt eget race och är så grym på SITT EGET SÄTT! Läs den..! She is like WOW!

Regnar:/

Ja! Det regnar jättemkt här! Har varit hos Sessan hela dagen. Har fotat lite så bilder komme:) Red på ängen och i skogen. Det var mkt flugor och ånt så hon tog nåra jätteskutt och jag ramlade av och tappa lufn nån sekund. Men nu ska jag vara hemma resten av dagen!! Orkar inte göra så mkt. Kommer inte heller att vara så mkt update för jag har verkligen inte lust! Så blir kanske nå till inlägg men inte många.

Next.... Isessa

Snart drar jag iväg till Issesa! Ska bli en rolig dag! Även om jag är 99% säker på att det kommer regna:/ Men på med regnjackan and just go;) Update kanske blir lite BAD men ska göra allt vad jag kan att hålla den uppe! Så håll lite koll på bloggen. Statestiken var ganska bra igår.. men hur hög den var är en secret;) hare så bra..

Issesa

Imon kl 10 blire Sessan:) Kommer att bli kul! Ska nog tömköra och rida en liten stund. Rida på den häliga stora ängen och tömköra i skogen tror jag. Borsta och pyssla blire ju såklart oxå;) Älskar henna verkligen jättemycket! Hennes urgulliga föl Ayla kommer oxå att följa med på uteritten.. Och jag åker dit själv för att Matilda är inte hemma! Kommer bilder och så. Kanske hinner jag slänga in något inlägg innan jag åker? We will see..(: Lilla tjockisen innan hon fick Ayla;

Ska få köpa dessa inom en vecka:


Wow! What a horse

Lerig, dammig och trasslig i manen. Men han var jättego! Eller ja alla hästar är väl goa som jag sköter om men Kosmin var lite xtra! Hahah... sötnosen<33 Älskar honom 110% Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Nu när jag gick därifrån var han hur fin som helst!! 2 timmar tog det att få honom HELT ren. Men de 2 timmarna gick fort:)

Kosmin♥

Yes! Snart, elr senare ska jag till Kosmin och pyssla lite med honom eftersom jag inte har varit där på två veckor. Ska nog oxå fixa hans box och grejja lite;) Det regnar ju ute.. men det kan man ju inte göra nå åt:/ Som tur jag vara i stallet och inte utomhus!! Ska hålla updaten uppe idag! I promise;)

Horseluuv.blogg.se

Min blogg har utvecklats mer och mer. Sakta men säkert! Eller ja, om ni tänker flera 1000 läsare så vare inte det jag menade.. även om min blogg inte är jättevälbesökt, känd osv är jag ändå stolt över mej själv! Jag har lixom bara blivit länkad av 2 bloggar. Har byggt upp den här bloggen själv. Känner mej stark och vill komma upp! Jag SKA fortsätta min väg upp i bloggandet och så äre bara. Det kommer ju olika personer och kommer in och tittar! Vissa som inte ens håller på med hästar! Mode, musik, shopping.. allt! Allt började ju med en blogg som inte hade nå läsare alls! Och nu äre iaf bättre. Statestiken blir högre:) Jag tycker att det är roligt att blogga!! Sen om inte vissa vill läsa min blogg så då äre bara så! There is nothi'n ya can do. hoppas att ya understand;)

grill fest mäh grannar:)

Sry för den dåliga update men har 0 insperation! puss

Naglar:)

Har nyss fixat naglarna! kanske lägger jag upp en bild senare? Vi får se. Blåa med typ svarta prickar! Till dagen, Ska nog inte göra så mycket. Vi ska sätta upp poolen och kanske köpa värmepump! Aa. Puss påer gammal nagel bild;) :

tik tok sleep o'clock..

Ska snart dra till sängen! Sjukt trött efter denna underbara dag. Freyah ska komma till mej nästa vecka så ska vi hare grymt:D Kommer bli jättekul. Ska nog snart ha nån tävling elr nå här på bloggen! Känns att det behöves nå roligt som det.. Så vad vill ni ha för tävling? Ni får kommentera lite så ska jag försöka fixa det på bästa sätt;) aa. men mer blire inte idag. Inte på jätteblogg humör right now! Men det hinner nog komma tills imon:) Hoppas att ni har haft en rolig dag. Så hörs vi mer imon.

jogging, stretcha snart en varm dusch!

Har varit ute och joggat. Sen stretchade jag lite! ska snart ta en skööön varm dusch;) love ya!

In the bus on the way home!

Aa, nu är jag påväg hem:) Har haft en super dag med Freyah! Vi har haft de jättekul:) Tack för en rolig dag! Iaf ska ut och jogga sen tror jag. Efter 12 dagar utan så mkt motion i England så tror jag att det är super bra! Hoppas att det inte regnar då! Annars blire på med regnjackan:) Blir tyvärr inte nå bild nu för att jag inte kan ladda upp nya bilder när jag mobilbloggar!

Friends<3


När vi hoppade med Freyahs hund Märtha;


skööönt!

Nu stitter vi här ute i solen och hare gott:) det kommer bilder snart:) Hur härligt som helst!

på väg mot Freyah:D

Japp nu är jag på väg mot goa Freyah! Kommer mer update under dagen:)

God Morgon;)

Sry för den usla updaten men hade lite fullt upp! Träffa Matilda<3, sen komma hem, va med Emma ett tag. Aa.. men Snart drar jag iväg och ska till Freyah:) Ska ta bussen. Så är jag där mer elr mindre hela dagen! Kommer bli kul att träffas igen!! Men nu måste jag upp och fixa mej lite såatt jag inte missar bussen.

På väg hem;)

Yao! nu blire hem! Hälsa på alla, Checka in i stallet på Kosmin! sen drar jag ut:) Ska träffa Matilda hos henne! Vi hittar väl på nå Kul tsm;) Mitt allt e hon! En av personerna som glädjer mej mest. Älskar henne så mkr min sötnos<3 Aa.. men iaf så sitter jag i bilen just nu! Ska åka och handla lite innan vi åker hem. Hare bra

mys

ska titta på tv och mysa lite med familyn;)

snart dagens slut;)

Japp:) snart äre slut på semestern i England! Alla underbara dagar. Sen blire vanliga sommarlovs dagar;) Kommer ändå att bli skönt! Träffa lite kompisar. favvo bilden;

Its you!

de e ni som klikar in till bloggen gång på gång varje dag, Det är kanske jag, en av era unika besökare kanske är jag! Vi hjälper varandra här inom bloggvärlden. Det måste vi!! Annars så kommer vi ju ingenstans! Jag väljer ut vilka bloggar jag läser och kommenterar. Jag klikar inte in på flera hundra bloggar per vecka! Det kanske ni gör men INTE jag. Jag hjälper er och ni hjälper mej! Hope u understand.

Slappa next!!

mm.. asså upp imon kl. 4 ( kl. 5 svensk tid)! Not my thing att gå upp tidigt! fy. Men ska nog sova i bilen sen på väg till flygplatsen<33 Big like = sooova;) sköönt asså!! Men nu ska jag slappa lite framför tv:n. bara tare lite lungt! Ladda inför imon! Sen när jag kommer hem ska jag nog till Kosmin och säga hej till fjant killen;) Sen kanske jag drar ut till Matilda! Har saknat dej mkt bästa<3 Har ju saknat er alla. Hoppas ni har en bra dag för det har jag:) hejdå sötnosar<3 Miss u babes:) Blogg.se dampar såatt det kommer ingen bild!!

Sola?

Ohh yeah! SKÖÖÖNT!

God morgon:)


Svaaar;)

Freja Olsson: Högsta du har hoppat med häst? svar: 80cm! Dressyr eller hoppning? svar: Hoppning 110% Tycker du om min blogg? ;) Svar: Klart jag gör:) Tre tjejer: Reser du mycket? svar: Nja asså nej inte så mycket;) Visst är inte blogg.se bra? svar: Den är inte jättebra men absolut inte dålig!! ungefär hur många timmar i veckan är du hos hästarna? svar: Ehh.. svår fråga! Men när jag är hemma så äre varje dag! kan inte riktigt räkna timmar;)

so true actually:


Changed plans:/

Yes.. skulle ju till Annie (storasyster) men det blev changed! Istället blev det att handla i "Clairs" (en typ smyckes affär! Gick ut ur affären med ganska mycket i händrena! Kan lägga upp det sen faktiskt. Men sen vill jag tacka Marina! Hon länkade min blogg, eftersom jag inte har så jättemånga läsare. TAACK! Men iaf.. Just nu sitter jag hemma hos farmor:) Sry att jag sa att jag skulle ha tidsinställda inlägg men batteriet på mobilen DOG! Och då kunde jag inte det! Men sen blire mer.. I promise<33
 
Smakprov New Forest:

lots today!

Japp! Först ska vi till typ mammas och pappas kompisar och fika en stund innan vi drar till London för att träffa my big sis<33 Och hare grymt roligt där! Har inte träffats på ett tag så det kommer att bli roligt de;) Ska göra lite tidsinställda inlägg eftersom jag kommer att vara borta hela dagen:) Så håll koll på bloggen och svaren på frågestnunden kommer ikväll.

God morgon goa<3


Sry för grymt dålig update! Men har varit borta HELA dagen:)


just ask me;)

Aa.. nu kör vi på lite frågor. Fråga allt mellan himmel och jord, svarar later on;) Puss, ingen bild! pappas mobil e lite dryg right now!

woopa;) kommer bli en gryyym dag asså!


vatten park next up;)


Kan ladda upp bilder igen nu:)

 fj 

haft en bra dag och en grymm dag waiting!

Yes box:) imon blire nå vatten park imonhus! kommer bli FETT... aja men jag saknar er i sverige! Alla tjejer och killar som läser min blogg, alla ni som kommenterar.. everything ni gör min blogg bättre. Jag älskar er!! hoppas att ni sover gott<3 pusss

min och Kosmins story

det började med att jag kom hem från skolan och Kosmin stod i hagen med de andra hästarna men en bit bort! Jag fick inte gå in i hagen för att Kosmin var ny och han skulle få vänja sej lite först! Han var lite jobbig att ta ut on in från hagen så jag var glad att inte behöva göra det. Men såsmåning om började vi lära känna varann och har började lita mer och mer på mej!! Vi var som 2 pussel bitar som passar ihop<33 Han är en av de MÅNGA hästar jag ridit lärt mej mest, och det har jag tackat honom ofta för! Året efter han flyttat fick jag börja rida honom och vi utveklades mer och mer! Aa... ungefär så är våran story! puss påer;)

god morgon!!

Nu är jag vaken och pigg! behövde sova lite längre. Så jag orkar med de kommande dagarna här:) Ska hitta på nått roligt men vetinte vad;) hoppas ni hittar på nått kul. puss

@ chilla land

tittar på film och hare gott. puss

känslor..!

jag har varit utfryst många gånger! bråkat, allt. legat hemma och gråtit för att jag gjort fel sak, sagt någonting dumt mot mina kompisar! Men nu är det inte så längre! nu är jag glad:) Jag skulle inte kunna tänka mej leva livet utan mina friends. dem är allt! allt jag skulle kunna önska mej.Även om man har svårt ibland får man ju kämpa upp! Och stå för det man säger. Det är viktigt! Jag ville bara skriva det... puss

@ min farbror med familyn

Varit på New forest och sett vild hästarna! Söta varom. Bild bomb måste vänta ett tag för att jag inte kan ladda upp bilder på mobilen och datorn funkar inte så:/ Men ska lägga upp de så snart som möjligt! blir update men troligen inte bild! puss

new forest!

Japp;) Snart drar jag till New forest! Där finns ju New forest pomnysar:D Kommer BILDER!!! Så håll koll. Nu ska jag äta frukost och fixa mej:) look out for pictures. Puss

lust? NO! inte nå blogg lust right now:/


Zzzzz

Har tittat på film med familjen:) Mysigt vare.. men nu ska jag sova snart! Måste ladda lite till imon.
Mina goa<3

vila, at last

Har varit rolig dag! Sry för min update! Men har inte haft tillgång till datorn:/ + att min mobil krånglade mkt. Iaf så har jag nyss kommit hem från mammas kompis. Ska ta en glass snart och bara SLAPPA! Nice det:) Vad tycks om de här?:

snart till mammas kompis:)


God morron alla goa:)


Vad tycker ni, som readers?

Ja.. asså? Vad tycker ni? Mina inlägg, bilder. Vad ska jag göra för att min blogg ska bli roligare att läsa? Det e ju inte jag som läser bloggen utan det är ju NI! Det är NI som gör att jag tycker att det e kul! Utan er i min blogg, there is no blogg! Jag tycker att det e viktigt att NI tycker att det e kul:) Mm.. men jag ville bara skriva det. YOU, YOU MAKE ME HAPPY EVERY DAY. Kom ihåg detta inlägg. 4ever I will love you people<3

kompisar = <3

f

tisdagens början!

Ja.. vi har väl inte riktigt nåra planer direkt. Men nått kul ska vi väl hitta på;) Xoxo Tuuva

blogging, reading or both?

Aa... just nu känns det viktigt at blogga just nu medans jag är borta såatt jag inte tappar mina readers, right? :) Men det är iaf så jag känner! update later on..(; xoxo Tuuva

regnar här:/

kan blogga från pappas mobil:) Men vi har vart o badat idag.. och kollat runt lite i affärerna. Det som är dåligt är att jag inte kan se var man tryker för att ladda upp bilder:/ Men jag kan ju iaf blogga så det är ju bra!! Men nu ska jag chilla;) xoxo Tuuva (eftersom jag inte kan lägga upp bilden)

RSS 2.0