Duschat

Nu har jag duschat, Gått till Kosmin och sagt hejdå. Ska se om jag kan försöka blogga någon dag därifrån men tror inte det. Ses sen.....

Natti night<3


Allt är packat! Nu äre bara att vänta.

Yes! just to wait. Har varit med Saga idag men jag fick packa medans hon var här för annars skulle jag inte hinna.
Vi åker ca. 11 och flyget åker 14.30 tror jag! Men inte helt säker. Bloggar imon innan jag åker ;) Har inte hunnit göra nå tidsinstälda inlägg såatt jag vet inte om jag kommer att kunna blogga därifrån heller:/ Men hoppas det iaf.

Morron allesammans;)

Har nyss varit ner till stallet och gosat lite med Kosmin<3 Går inte att få en bättre prins det! Aa.. så nu ska jag packa lite till. Har rätt så mycket kvar:/ Men det är väl bara att gå och packa!! Hoppas att ni får en bra dag.
haha.. gamal bild!!
 
 
 

2 Days left!

Jag är ju född i Sverige men när jag var liten flyttade vi till England! Så hela pappas släkt bor i England typ:) Ska snart dit och det kommer att bli såå kul....Ska till farmor först tror jag!? Men sen ska vi åka och kampa nånstans med pappas bror och hans fru;) Har packat lite, ska nog packa mera imon! Bara såatt allt är klart tills lördag.

Glass, bada och...

Jo, idag har jag ätit glass badat hos Matilda o vart med Matilda:) Därför ha jag inte hunnit blogga! SRY!!
Men aa.. ska gå upp o börja packa nu! Ska ju till England på lördag...(: TAGGA!!
(: ;

SOOOOOOOON!!!!


sova snart:D

Aaa.. asså är helt trött efter den här dan! Men imon får man ta nya krafter efter att ha sovit gott.. Imon blire nog hemma dag! Får pusta ut lite inför nästa resa;) Vad vill ni att jag ska blogga om imon? Kanske mera fakta om Molly elr Kosmin?? Det får vi se hur det blir...! Men nu ska jag typ SOOOOVA!!
gammal bild;
 

Min kompis på fyra vakra ben...<3


Gymkana, check:)


Jag lovade ju...

Att lägga upp bilder av det jag köpte härom dagen;)
Sen köpte jag lika dant linne fast svart oc lika dan t-shirt fast med annan bild på! (Gick inte att ladda upp)
Ska till Lagbo snart och där blire gymkana:D Update later on..(:
 

on my way HOME


Hemfärd snart!

Mm.. ska hem snart;) Lägger upp alla bilderna av det jag köpte när jag kommer hem.
 

Good night sleep tight..♥


Har shoppat!!!!

Köpte linnen, en tröja och lite böcker:)  kommer lite bilder på allt imon när jag har kommit hem. Vad har ni gjort idag? Hoppas att ni har haft det så kul..

Tired!

Mm.. e helt sjukt trött men ska ut o typ shoppa snart;) kommer bli kul! Kommer bilder senare. Det måste nog bli nät jag kommer hem för att jag har glömt mobil laddaren hemma:/ Men aa kommer nog att köpa nån tröja elr så!

Snart till mormor och morfar:)

Jepp! Soon im there. Ska börja åka snart.

Jättedålig uppdatering!

Sry.. men det är för att jag har vart hos Matilda och sovit över! Men nu kör jag igen;)
 My love....

mys nu med Familyn! Wihii<3

chacha♥

Mm.. håller inte på med så mkt, tänke blogga lite mellan pausen på på American idol! Så j*kla bra;) Men skönt att bara lixom mysa med familyn. Aa här kommer jag och little sis:

naglar:D

 
Vad tycks?

Grillat, ätit gott och jordgubbstårta:D

GOTT! Det vare;) Har nog aldrig ätit en så god jordgubbs tårta i hela mitt liv! Men aa det var supergott! Har oxå ätit en massa gott? Hoppas att ni har haft en super kväll! För det har jag. Men nu ska jag kika in lite bloggar, kanske just din? Ajja.. det får vi se.  

Kommit hem!!

Yees, Och vad tyckte ni om headern? KOMMENTERA! Aa.. men iaf, ska typ snart åka till mammas och pappas kompisar och fira midsommar där;) Kommer bli kul. Vad ska ni göra? Hoppas att ni hittar på nå kul;)

Glad midsommar:D


Ska sova snart;) Så gonatt bloggen!

 

Chillar loss = GILLA!

Yees box:) nu sitter jag och Freyah här vid varsin dator:) Har vart o köpt lite godis och tidningar osv.! Just nu så håller Freyah på o fixar med min header;) det går bra! Aa men här får ni en bild på Freyah:
Aa lite suddig men det får ni ta åt er nu;) Sry!!

Snart till Freyah<3

Japp..Snart ska jag in i bussen;) Så ska jag möta Freyah vid buss station där! Kommer bli SÅÅ mysigt att sova över..♥ Kanske kommer headern in idag oxå? Dont ask me:P Men iaf så har jag fixat mej och så nu. Bloggar mer sen! 

Gomorrn och svar på frågestunden!

1.Om du bara fick ha ett djur vilket djur skulle du vilja ha då? Häst, katt eller hund? Häst;) 2. Vad gillar du mest: hoppning eller dressyr? hoppning satsar jag mera på! 3. Vilket är ditt favorit ämne i skolan? Oj.. Mm det är nog engelska och matte:)
Marina: Vad är det högsta du har hoppat ? Med Molly äre 80cm.  Ponny eller häst ? häst:P Katt eller hund ? Katt Favorit ras bland hästar ?? shettis..(:
Saga: gillar du twilight? Nej! sommar vs vinter SOMMAR!! foki vs kissie Foki.. läser inte Kissie så ofta! har du haft andra bloggar? Nej jag har bara bloggat på horseluuv:) läser du nellieberntsson.se?Yees box:D bästa vän/vänner? Matilda är min bästis men jag vill inte bara ha en bästis utan oxå många vänner;) vilken typ av musik gillar du? grymt mkt:P syskon? :) 4 st:) Men jag säger inte typ "låsas syster" elr så utan ALLA 4 är mina syskon! min stora syster en annan mamma men samma pappa! osv.
 
Hoppas att ni fick bra svar;)
 
 
 

Nattinatti bloggen

Aa känner mej trött;) ska sova snart! Nattinatii blogg readers<3

Hemma = chilla!

Yes box;) Nu blire bara chilla♥ Vart i Lagbo! Gjorde inte så mkt där faktiskt. Mys med Molly:) Aa.. men nu sitter jag här och myser:D imon Blire Freyah! Förhoppningsvis kunna sätta in headern oxå. Men vi får se hur det går! Sova över ska hon oxå.. Om hon inte blir värre (förskyld). Men just nu så hämtar pappa en Daim glass till mej:D Taack pappa! PS. på inlägget "Blogs" skrev jag inte faststrongandsmooth.blogg.se, förlåt! Men aa bye bye;)

Snart blire Lagbo till Mollsan<3

wihhii;)

Är inte mina kattungar SÖTA??


Blogs

kom inte på nått att skriva så lite bloggar här dårå;)
 
nelliietrulsson.blogg.se
 
mmaotviilsdass.blogg.se
 
nellieberntsson.se
 
thelittlegirls.bloggplatsen.se
 
dressyrmupparna.se
 
beckasponny.blogg.se
 
 

go morrn:)

Yees;) Aa.. vaknade för ett tag sen! Ska gå upp o fixa mej snart.. Kände bara för och mysa en stund framför datorn;) Freyah ska nog komma imon om hon inte blir sjuk! Hon hade ju ont i halsen igår och kunde inte komma:( Men vilar hon idag skare gå bra tror jag! Aja men bloggar mer snart så HÅLL ÖGONEN ÖPPNA!!!


frågestund!

FRÅGA, FRÅGA, FRÅGA!!!!

plans

  1. Sessan
  2. Hem o duscha
  3. cyckla till buss stationen och cyckla med Frejah hem hit
  4. fixa med bloggen
  5. myyyyys
  6. sova:)

Sessan:D

Ska till lilla Sessan snart (12)! Matilda följer med mej:) Kommer nog att vara där till 16.00 elr ngt sånt. Sen typ 18.00 kommer
Frejah hit:D Då ska vi försöka fixa headern! Elr nej men försöka sätta in den i kodmallen! Sen igår så red ju jag Kosmin! Det gick bra, men jag måste fokusera mer på att få honom att inte göra banan mindre med att skära av hörnen lika mkt! Så det är ngt jag verkligen ska träna mkt på i sommar:) Men här kommer en av bilderna som togs igår:



Snart Kosmin.. bby♥


Jag är med i en tävling hos:

moakauppila.blogg.se



Fototävling!!

Jag är med i en fototävling hos elinkristensson.blogg.se var med du med;) Vinnaren dras 19/6 kl. 13:00!

Goa morronen:)

Aa.. Det är så här att imorse vaknade jag 7! sen så somnade jag om och vaknade vid 10! Haha.. Men aja sånt händer ju! Idag så äre faktiskt rätt chillat Kosmin ska ridas och Bestman ska köras! 17.00 ska Bestman köras och efter det så ska jag rida Kosmin:) Mm... ähh det var väll en kort fattning om mina planer för idag tror jag!

Bloglovin byten:D

Ja, jag gör jättegärna bloglovinbyten! Så det är bara att komentera i nått inlägg o så gör vi det;)


tävlade 50cm förra året med Molly!


Tröökigt väder:P

Kl.9 var jag nere vid Kosmin för o morgonfodra men istället för at fixa med fodret ute i hagen så tog vi in hästarna i stallet och lät de äta där istället! De var ju så blöta.. när Kosmin hade ätit upp så tog jag ut honom i gången och torkade honom med en handuk. Sen gav jag honom en massa gott innan jag stälde in honom i boxen igen:)
Blöta Kosmin;)

Sleep soon.........

Mm.. Asså har ju inte mått lixom så super idag direkt:/ Så känner mej grymt trött efter denna dag, så tänkte nog mysa lite uppe innan jag går o lägger mej:) Vart ute o cyklade lite för nått tag sen! Man måste ju få lite frisk luft, right? Det måste iaf jag;) Men sa nog gå upp nu.. så god natt bloggen♥


Myys med familjen<3


bby<3


go morron

Har ont i huvudet idag:/ Not fun! Så jag ska ta det lungt idag o bara lixom chilla.. blogga, läsa bloggar osv. Aa men bloggar mer soon;)


Friends, bästa kompisar, ALLT♥


dagens planer:

  • Gå till stallet och morgonfodra Kosmin.
  • Fixa mej
  • Åka till Matilda♥
  • Går och kvällsfodrar Kosmin
  • Blogga
  • duschar
  • läser bloggar?
  • time to go to sleep;)

I <3 U


Trött tjej here<3

Mm.. har varit med Sarah och är lixom typ heeelt slut nu! Men blogga tar ju inte så jättemkt energi;) Åker till Matilda imon♥ Är där med henne och hare kul. Aa men bloggar later on<3 pusssss

:

Listan igen!

35. Snabbmatrestaurang: Burger King.. tror jag;)
36. Senaste sjukhusvistelse: dont know!
37. Favoritdricka: cola
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: vitt.. häst tapet:P
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: -
40. Var är du om 10 år: en lycklig 21 åring..
41. Vem fick du senast e-mail från: reklam:/
42. Är du dömd för något brott: fan ele? klart inte!
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: HÖÖKS, lindex elr h&m
44. Vad gör du när du är uttråkad: går till stallet elr ringer en kompis:)
45. Fras/ord du använder (för) ofta: fan, svärord osv.
46. Vän som bor längst ifrån dig: Maja
47. Vad retar du dig på:
48. Det bästa du vet: Kosmin, Molly och mina girls
49. Läggdags: somnar oftast runt 11 tiden;)
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: what?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: ?????
52. Vad är klockan: 12.48 men kommer vara senare sen när jag sparat inlägget..
53. Favorit beatle: ?
54. Favoritlek: brukar inte direkt "leka" lekar elr så..
55. Favoritfilmmusik: -
56. Skostorlek: 35-36 beror på! kan ju vara en stor 34 tex.
57. Syskon: 2 systrar och 2 brosor:D
58. Favoritpålägg: ost elr gurka
59. Om du skulle skänka bort pengar: barn i andra länder
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dej
61. Bästa bok du läst: Klara bökerna
62. Är du internetberoende: tell me about it..haha
63. Favoritdjur: hästar ofc.
64. Gillar du snö: nej asså inte så värst!!
65. Favoritglaglass: vanilj
66. När köpte du något åt dig själv sist: kläder tror jag
67. Är du långsint: gryyyymt
68. Favoritgrupp/artist: Jason Derulo, Adele
69. Vilken är din bästa egenskap: Ärlig
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Vara lycklig

Molly: 12 år igår<3

Ett stort grattis gumman från mej..♥


1 långdag kvar:D

woohhoo:) Bara idag och imon kvar nu sen blire 10 VECKOR SOMMARLOV!! Shit va skönt! men iaf så ska jag snart till skolan, ska fixa inlägg med dagens outfit oxå;) Men det får bli senare. Kika gärna in på Jasmin, Ellen och Marres nya blogg som heter: thelittlegirls.bloggplatsen.se! Aa men nu måste jag gå. Pussssss

Goi'n to bed SOOON!

Japp:) very tired sooo.. time to hit the bed soon bloggen!
bloggar mer imon men for today, god natt bloggen<3


Skolavslutnings kläder:


Sunday: Slapp dag:)

JA:)!Nu ska jag slappa hela dagen! Har typ ingen ork;) Det kommer att bli mkt bloggning idag:P Men jag vet inte vad jag vill skriva om! Kanske mer fakta om Kosmin och Molly?  skolavslutning clothes? Eller kanske båda 2? Aja.. pusssss

Dagens me:


linne: Kapphal
shorts: Cubus
tajts: Åhlens

Lagbo soon..;)

Yees! ska blire Lagbo föro hälsa på Molly innan alla ridläger börjar för sommarn! I'l miss u bby<3

svar på frågor!

Marreh HÄR :

1. hur länge har du haft din blogg? Sen januari 2012..
2.hur många inlägg gör du om dagen? Försöker göra ca. 3 men ibland så hinner jag inte blogga!
3. hur gjorde du din header? Den tog jag bara från "tema" på blogg.se, medan jag väntar min nya
header;)
4. vad heter din häst?
Jag har ingen egen häst men jag en nordsvensk travare som grannen äger men jag är där nästan varje dag och rider/sköter om honom (medryttare)! Sen har jag oxå Molly, Lagbos ponny som jag är skötare på:)

Marreh, Elli, Jasse HÄR :

Vad är min största dröm? inom häst så är det väl typ att bli hoppryttare!

Hoppas att ni fick bra svar på era frågor! pusssssss

As long as you live I will have a place in my heart just 4 you!

Kom hem från stallet för ett tag sen. Först körde vi Bestman (inte jag). Sen så hoppade jag upp på Kosmin och red i nån halvtimme tror jag! Somsagt så tränade jag på att han skulle lysna lite mer på vad jag ber honom om:) Det gick riktigt bra och jag är helt nöjd, men vill ända öka på lite i galoppen så ska träna lite mera på att hålla in honom! Han är ju fortfarande unghäst men trots det så lär han sej fortfarande saker lätt. Men snart tror jag att jag ska ta en dusch och efter det läsa lite sen blire SOVA:D Sticker o duschar nu.. pusssss
Min drömhäst jag funnit♥

Skola snart..

god morron:)

Ska till skolan snart! Dagens me o allt kommer later;) pussss

Frågestund svarar 1000% ärligt;)

Fråga, fråga, fråga:D

Happy Birthday daddy♥

YEES! Superstort grattis till pappa på 48års dagen;) Aa imorse firade vi honom, fick frukosten i sängen osv.
Idag är det ju ingen skola elr ngt:D Helt hästfri idag oxå! Imon blire träning på Kosmin, försöka få honom att konsentrera sej lite mer på det jag vill att han ska göra. Efter det kanske det blir att skrika lite i hagen:) Blivit väldigt dåliguppdatering de senaste dagarna, jag vet! Men update later on! I promise;) Tuuva
Haha.. roligt att titta tillbaka och se vilka framgångar man har gjort!

dålig uppdatering hela tiden!

Jag försöker få till fler inlägg än bara ett varje dag! Det är ganska svårt när jag har mycket annat men jag ska försöka få till nåra till på dagarna!:) Men iaf så ska jag snart till skolan, långdag:/ Bloggar sen när jag kommer hem!
kramiZar Tuuva


Avslutning och betesläpp i Lagbo:)

Yees;) This is true!
vart på avslutning och betesläpp i Lagbo! Jag körde Blenda och det gick ganska bra. Sen släppte vi ut alla hästar på betesläpp, jag tog Troj:) Nellie kommer att fixa min header och så snart:) Taack Nellie♥ här kommer en bild på Molly på betesläppet:

Stan with:


RSS 2.0